Openingsuren Medipelt

VOORLOPIG NOG ALTIJD GEEN VRIJE RAADPLEGING HERSTART!

Elke weekdag is Medipelt geopend tussen 8u en 19u op alle locaties. U kan zowel in de voormiddag als namiddag/avond terecht voor consultaties. Op donderdagavond is onze praktijken op Boseind, Herent en Grote Heide gesloten maar wij helpen U graag verder op het Koning Boudewijnplein (Medipelt Centrum).

Elke arts heeft zijn vaste uur schema met zitmomenten maar dit kan van week tot week licht wijzigen door drukte, verlof, wachtdiensten, …

Voor de meest up-to-date versie van vrije uren verwijzen we jullie graag naar de blauwe knop “boek afspraak” rechtsboven op de site om de beschikbare consultaties van alle artsen te raadplegen.

 

 

Wachtdienst

Weekdagen

Doorheen de week is Medipelt dagelijks geopend tussen 8u en 19u. Van maandag tot donderdag tussen 19u en 8u kan u op afspraak terecht bij de huisarts van wacht op het nummer 011/60 40 60.

 

Weekend- en feestdagen

Van vrijdagavond 19u tot en met maandagochtend 8u en op feestdagen kan u voor dringende zaken steeds terecht op de wachtpost Noord-Limburg:

Maesensveld 1 (langs het ziekenhuis)
3910 Pelt
011/60 40 60

Meer info op https://www.huisartsenwachtpostnoordlimburg.be

 

Op de huisartsenwachtpost kan u terecht met dringende gezondheidsproblemen waarmee u niet kan wachten tot de volgende werkdag van uw huisarts. De wachtpost dient niet voor het verlengen van chronische medicatie, het schrijven van (sport- of afwezigheids)attesten die kunnen wachten tot na de wachtdienst of niet dringende medische zaken.

Gelieve steeds uw identiteitskaart, lijst van uw medicatie, geld of bankkaart en zo nodig (bij ongeval) uw verzekeringspapieren mee te brengen.

Op weekdagen is de wachtpost gesloten!